Handel via netshoppen på www.denfranskebogcafe.com

Når du har handlet og betalt på www.denfranskebogcafe.com modtager du straks herefter en ordrebekræftelse på mail. Faktura sendes sammen med varerne. Alle priser på www.denfranskebogcafe.com angives inklusive dansk moms og alle afgifter, told mv.

Der tages forbehold for udsolgte vare, prisændringer og fejl. Medlemmer af Bogcaféens Venner får tilsendt faktura til betaling løbende måned plus 8 dage.

Vi hæver beløber, når bestillingen afsendes eller ligger klar til afhentning i butikken.

 

Levering
Netshoppen indeholder alene lagervarer. Varerne blive afsendt med DAO-Coolrunner indenfor 1-2 hverdage. Skal du bruge varen hurtigere er du velkommen til at ringe eller sende en E-mail og vi vil forsøge at sende varen samme dag. Ønsker du at bestille varer, der ikke er på lager kan du tage kontakt til Den Franske Bogcafes Efterfølger v/Casper Black på mail bogcafe@mac.com eller telefon 33 16 39 72.

 

Fragtpriser
Består din bestilling alene af bøger udgør porto og ekspeditionsgebyr kr. 35,- uanset hvor mange bøger du bestiller. Består bestilligen alene eller derudover af andre varer, henviser vi til Post Danmarks fragtpriser op til 20 kilo. Over 20 kilo benytter vi fragtmand og prisen aftales her individuelt. For skoler, biblioteker og offentlige institutioner svarer portoen til den reelle portoudgift.

 

Fortrydelsesret

Du har naturligvis fortrydelsesret, når du køber varer via www.denfranskebogcafe.com. Hvis du inden 14 dage efter modtagelsen fortryder dit køb, returnerer du blot varen sammen med en kopi af din faktura samt dine kontooplysninger. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, indsættes det fulde købsbeløb eksklusive porto på din konto. Du kan også returnere varen til os ved at nægte at modtage varen, når den leveres.

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde som da du modtog den. Varen må ikke have været taget i brug hvis den skal kunne returneres og skal returneres i den original emballage. Vi refunderer ikke brugte eller beskadigede varer.

Du kan også henvende dig i vores butik i København og returnere varen og fortryde købet.

OBS! Vær opmærksom på, at varer, der er specielt hjemskaffet, fremstillet eller tilpasset efter en kundes individuelle behov, ikke tages retur, såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt.

 

Fragtomkostninger:

I forbindelse med returnering påhviler kunden.

 

Returneringsanvisning:

Varen sendes til følgende adresse:

Den Franske Bogcafes Efterfølger v/Casper Black

Fiolstræde 16

1171 København K.

Danmark

 

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har afsendt pakken.

 

Personlige oplysninger:

Når du handler på www.denfranskebogcafe.com, har vi brug for en række oplysninger om dig. Herunder kan du se hvilke informationer vi indsamler og hvad de bruges til.

 

Krævede oplysninger:

Navn og adresse - For at kunne sende dine varer til dig, har vi brug for dit navn og din adresse. E-mailadresse - Dette felt skal udfyldes, således vi kan sende dig en elektronisk bekræftelse.

 

Frivillige oplysninger:

Telefonnummer - Skulle der opstå problemer med din bestilling, anbefaler vi, at du oplyser telefonnummer, således vi kan komme i kontakt med dig.

 

Brug af dine personlige oplysninger:

Vi bruger ikke dine personlige oplysninger til statistik eller markedsføring uden dit samtykker. Ej heller i forhold til 3. part. Vi sælger eller tilbyder heller ikke dine oplysninger til 3. part.

 

Oplysning om, ændring i eller sletning af personlige oplysninger:

Du har altid mulighed for at få oplysning om hvilke oplysninger, vi har gemt samt at få ændret i eller slettet disse oplysninger.

 

Cookies:

Vi bruger ikke cookies til statistik eller til målrettet markedsføring. 

 

Sikker betaling:

Betalingssystemet i vores Internetbutik er sikret med en såkaldt SSL løsning. SSL er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, du sender til os i forretningen. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af PBS) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

 

Hvis du betaler med Dankort/kreditkort via Internettet, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre stillet end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1.200,-, når dit Dankort misbruges ved brug af pin-koden.

 

Som yderligere sikkerhed er det if. gældende dansk lovgivning os forbudt at hæve beløbet på din konto, førend varerne er afsendt fra Den Franske Bogcafé. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

Betalingsmuligheder:

Når du handler på www.denfranskebogcafé.com, kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard og Visa. Gem din faktura Med varerne vil du modtage en faktura for dit køb hos Den Franske Bogcafé. Denne faktura skal du gemme, som du gemmer kvitteringer fra den fysiske verdens butikker, idet denne faktura dokumenterer, at du har købt varerne hos os.

 

Handel via butikken ved mail, telefon eller personlig henvendelse

Bestilling:

Ved bestillinger på mindre end kr. 500,00 betales det fulde beløb med det samme.

Ved bestillinger på kr. 500,00 eller mere betales 50% som forskud og resten ved levering.

 

Betaling:

Privatkunder kan betale på to måder

- Kontant betaling ved afhentning af varerne i Den Franske Bogcafe

- Overførsel til vores konto, Jyske Bank, 6491 2006448 påført fakturanummer ved forsendelse. Vi sender varen, når vi har registreret din indbetaling. Du vil få besked via e-mail når ekspeditionen er gennemført

Skoler, biblioteker og offentlige institutioner:

- Faktura til betaling inden 8. dage vedlægges bestillingen

 

Forsendelse af bøger:

Til private:

- Uanset hvor mange bøger du bestiller udgør porto og

ekspeditionsgebyr kr. 29,95,-

Til skoler, biblioteker og offentlige institutioner:

- Vi sender bøgerne med posten med mindre andet er aftalt. Portoen svarer til den reelle portoudgift

 

Varer retur:

Ubeskadigede varer kan byttes inden 14. dage mod forevisning af bon

Ubeskadigede julegaver påført et byttemærke kan byttes til og med den 9. januar 2024

Der gives ikke penge retur

Bestilte varer betragtes ifølge lovgivningen som købte varer

 

Generelt

Reklamation:

Modtager du ikke den bestilte eller en beskadiget vare bedes du reklamere. Din reklamationsret er 2 år. Opdager du en fejl eller mangel skal du reklamere til os inden for rimelig tid efter du har opdaget manglen. Reklamationer bedes meddelt til Den Franske Bogcafes Efterfølger v/Casper Black på telefon 33 16 39 72 eller på bogcafe@mac.com. Vi refunderer forsendelsesomkostningerne ved reklamationsreturnering

 

Rykkerprocedurer:

Overskrides betalingsfristen udsender vi rykker med pålagt rykkergebyr på kr. 100,00 per rykker. Vi udsender maksimalt to rykkere før vi overdrager kravet til inkasso.